گزارشی که به وسیله ی گروه مستقلی از کارشناسان تهیه شده است، تقاضا می کند که دولت ها و اداره های غیردولتی بخاطر پاندمی (اپیدمی یا عالمگیر جهانی یک مصیبت) بزرگ اینده آماده نیستند. این کارشناسان درمورد ترساندن بسیار حقیقی یک پاندمی جهانی که می تواند موجب مرگ ۵۰ تا ۸۰ میلیون نفر شود، هشدار می دهند. هیئت نظارت به خشکی امدن آمادگی جهانی (GPMB) در گزارش خویشتن اعلام می کند که:مقاله های مرتبط:سایه ویروسی خطرناک پر حرارت از آنفلوآنزا: همگی گیری بعدی چه خواهد بودخطر بازگشت افلیج اطفال و مجاهدت دانشمندان برای طراحی واکسن جدیدتاثیرات فراخ تغییرات اقلیمی روی صلح و صفا جهان داخل معرض خطر حاد ناشی از اپیدمی های ویران گر جهانی یا منطقه ای بیماری ها یا پاندمی هایی قرار دارد که نه عزب جهت مرگ انسان ها، بلکه موجب آشفتگی های اجتماعی و اقتصادی می شود.

این گروه مستقل با وحدت سازمان جهانی بهداشت و بانک جهانی آژیر می دهند که دنیا با صفی از خطرات سلامتی جدی رو به رو است اما کشورهای جهان آمادگی مقابله با این مشکلات را ندارند. GPMB بوسیله توصیه ی کارگروه غوغا اداره ملل و به دنبال شیوع ابولا داخل سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ در غرب آفریقا تشکیل شد. این گروه، آمادگی جهانی را ازنظ ر مسری بلای ناگهانی و دیگر بحران های مرتبط با سلامتی بازرسی و تقویم می بطی ء. GPMB علاوه بر اعلام مشکلات و نواقص احتمالی، اندرز هایی را به رهبران ملی و بین المللی و دیگر تصمیم گیرندگان ارائه می بطی ء. گزارش جدید که جهانی داخل معرض خطر» نام دارد، ابتدایی مورد از کلکسیون گزارشاتی است که صدای زیر مردانه می رود به طور سالیانه منتشر شوند. بخاطر این گزارش، کارشناسان روندهای درحال نمود اجتماعی، اقتصادی و ی و نیز آخرین تحولات تو زمینه ی نحوه ی حرکت جهانیِ بیماری های بسیار عفونی و موارد دیگر را تک تقویم استراحت می دهند. نویسندگان گزارش متاخر با استناد به روندهای جهانی بسان تغییرات اقلیمی و تکثیر ناامنی های بین المللی، درمورد کار بزرگ شیوع بیماری ها هشدار می دهند. در مقدمه ی این گزارش که به وسیله ی رهن هارلم بروندلاند، ابتدا وزیر سابق نروژ و الهاج اس سی، دبیرکل فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال اهمر نوشته شده، چنین آمده است:یک وضعیت اضطراری جهانی شامل تهدید بسیار واقعی از یک پاندمی بیش مهلک ناشی از یک پاتوژن تنفسی که می تواند ۵۰ تا ۸۰ میلیون نفر را درون جهان بکشد و ۵ درصد از صرفه جویی جهان را ویران کند، داخل سیاق است.

یک پاندمی جهانی در این مقیاس فاجعه جنین خواهد بود و سبب ویرانی، بی ثباتی و ناامنی گسترده ای خواهد شد و این در حالی است که دنیا آمادگی رویارویی با آن را ندارد. سطح کنونی آمادگی جهانی اصلا کافی نیست. انبازی بنیادین جامعه در تمام جنبه های مربوط دستور کار ریزی و پاسخ ملی وجود ندارد. ابولا، سارس، وبا، سرخک و آنفلوآنزا از بیماری های خطرناکی هستند که پژوهشگران درون گزارش خویشتن به آن ها اشاره کرده اند.



مثال های جهانی از بلای ناگهانی های نادیده و بیماری هایی که مجددا ظهور پیدا می کنند

این گروه همچنین از ناتوانی دولت ها و شرکای آن ها بخاطر ترقی ی رویکردهای کم قیمت و طولانی مدت برای حل این مشکل بروز ناامیدی کرده اند. نویسندگان در گزارش خود نوشتند:ما مدت ها است که درمورد پاندمی ها چرخه ای از هراس و جهالت ایجاد کرده ایم: وقتی تهدیدی اکید وجود دارد، سعی ها را افزایش می دهیم و وقتی ترساندن فروکش می کند، بوسیله طاسی آن را فراموش می کنیم. دیگر زمان ایفا گذشته است.

براساس این گزارش، تمام اقتصادها دربرابر این مشکل آسیب پذیر هستند ولی اقتصادهای ضعیف بیش از همه آسیب می بینند. جوامع دارای منابع ناچیز فاقد خدمات بهداشتی بنیادین، آب سالم و بهداشت هستند؛ عواملی که سبب دیر کردن شیوع مصیبت های عفونی می شود. افزایش درگیری های بین المللی، ضعیف شدن کشورها، افزایش مهاجرت، تلاطم اقلیمی و شهرنشینی نیز به مساله ی شیوع بیماری ها عرشه می زنند.



پیش بینی آسیب پذیری اقتصادی کشورها دربرابر عالمگیر جهانی مصیبت ها (درصد تولید ناخالص داخلی)

براساس گزارش مذکور، مدل های پیش بینی نشان می دهد که مسری جهانی بیماری ها می تواند تولید ناخالص داخلی (GDP) آسیای جنوبی را تا ۲ درصد کاهش دهد که معادل ۵۳ میلیارد دلار است و جهت کاهش تولید ناخالص داخلی ۱/۷ درصدی یا ۲۸ میلیارد دلاری در آفریقای سیاه شود. هر کشوری که فاقد مراقبت های بهداشتی اولیه، خدمات بهداشتی عمومی، زیرساخت های بهداشتی و مکانیسم های کنترل عفونت موثر است، با تلفات سنگینی محتوی مرگ، جابه جایی و ویرانی اقتصادی روبه رو می شود.



کارکنان بهداشت در لباس های محافظ، شیفت خود را تو یک مرکز درمانی ابولا داخل بنی در کنگو آغاز می کنند

تو این گزارش چندین اقدام موقت برای آماده سازی گیتی در موارد اضطراری عمده بهداشتی ذکر شده است. این اقدامات محتوی شرط و تنخواه گذاری قضا و قدر ها درجهت توسعه ی جهیز های قدرتمند بخاطر مقابله با شیوع بلای ناگهانی و تقاضا از موسسات مالی برای ارتباط دادن آمادگی با دستور کار ریزی ریسک مالی است. کشورها، اهداکنندگان و موسسات چندجانبه باید برای بدترین وضعیت آماده شوند. البته در این مبنا پیشرفت هایی حاصل شده است. از ژوئیه ی ۲۰۱۹، تعداد ۵۹ کشور یک برنامه اقدام ملی را بخاطر پناه ملی توسعه داده اند، هرچند تاکنون هیچگاه کدام کاملا مطمئن جاه نشده است. براین اساس، GPMB هواخواه افزایش بودجه داخل سطح محلی، ملی و بین المللی شده است.

عاری شک، این یک گزارش قانع کننده و هشداردهنده است اما پرسیدن عاری پرسش آن است که آیا گیتی مخصوصا با توجه به نگرانی های بی شماری که در حال حاضر بوسیله جوامع فشار می آورد، این مساله را مورد توجه راحتی می دهد. متاسفانه دوچرخه ی افزایش سیستم های مورد احتیاج و منابع زمانی که یک اپیدمی قیافه می دهد و کاهش مقیاس آن پس از برطرف شدن مشکل، رویکردی دفاکتو بخاطر آینده ی قابل پیش بینی است.بیشتر بخوانید:اختلالاتی که منجر به خواب آلودگی قطعی روزمره می شوندشکست رویکرد کنترل ژنتیکی مروارید های راوی بیماری تو برزیلتاثیرات گسترده تغییرات اقلیمی روی سلامتیاختلال افسردگی عمده؛ عامل ۲۰ مصیبت دیگر در بدنبدترین زمان روز از دیدن بیمار شدن چه موقع است؟

رفع افتادگی پوست عارض با گونه های 2019 درون کلینیک آرمان الهیه

اپل به دنبال پس گرفتن رله خود از هواوی در بازار موبایل است

پیام تیم کوک در هشتمین سالگرد جابجایی استیو جابز

های ,جهانی ,ها ,ی ,یک ,گزارش ,بیماری ها ,است که ,بلای ناگهانی ,می دهند ,آمادگی جهانی ,تولید ناخالص داخلی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد ایران گردی تجهیزات برق صنعتی متن روضه و مداحی کتابخانه عمومی شهید حسینی طباطبایی شهرستان زهک متن های زیبا و خواندنی و عاشقانه مدرس و مربی کسب و کار و توسعه فردی فرشید اکبری لوله کشی گاز خانگی ساختمان ،لوله کشی گاز صنعتی پاتوق ایرانیان عاشق